leftbanner rightbanner
Hej!
 
Vi (Sirap i Paris) kommer ju till Annexet i mars 2014 på Scrap and Pearl Event, och det ska bli så, så roligt! 
 
En av våra två workshopar vi håller heter Memory Files och beskrivningen av den finns bifogad i detta mail. Själv är jag helt såld på Heidi Swapp och hennes outsinliga sprudlande kreativitet och lovar att det ska bli en riktigt bra workshop!
Workshop – memory file – Lördag

Sirap i Paris hälsar Dig varmt välkommen att delta i vår workshop!Har du ännu inte provat på att bevara dina minnen i en Memory File så har du chansen nu. Heidi Swapp är nytänkande och kreativ i scrapbookingbranschen och har utvecklat sina Memory Files till att bli en succé! I den här workshopen får du skapa din egen Memory File och prova på olika sätt att integrera några av alla de roliga tillbehör som finns och som gör din Memory File till något alldeles extra.

 

Skärmavbild 2013-11-20 kl. 06.26.28

I workshopen ingår

* en tom Memory File, mönstrade papper samt en del fina tillbehör. Det kommer att finnas möjlighet att handla andra tillbehör om du önskar.

Du behöver ha med dig:

* egna foton som är sammanhängande på något sätt, t.ex. en resa (minst tio stycken, gärna fler) samt annan memorabilia om du vill.

* basverktyg såsom sax, penna, linjal, akrylblock, stämpelfärg och Glue Runner (eller annan fästprodukt)

Om du vill:

* Egna favoritpapper, punchar eller något annat du vill dekorera med.

Dessvärre blev vår workshop fullbokad väldigt snabbt och väntelistan på eventuella återbud är lååång. Nu har jag fått frågan från flera håll om jag kan tänka mig att ha samma workshop vid ett annat tillfälle och det skulle faktiskt vara möjligt för mig att ha en i Täby på en helgdag i mitten-slutet av februari. Priset skulle då bli ett annat eftersom det på Annexet är så kraftigt subventionerat av oss, men denna workshop skulle kosta ca 250-300/pers för en heldagsworkshop inkl. generöst (!) med material och det är ändå väldigt lågt men jag tycker ju så synd om er som inte fick plats...
 
Kika på bilagan här , och hör av dig om du är intresserad så snart som möjligt så ska jag försöka ordna detta!
 
Happy Crafting!
 
Allt gott!
Malin