leftbanner rightbanner

Hej på dig!

 
Stockholm Hobby & Craft Event är över och det var så roligt att träffa alla glada och kreativa människor! Tack till Dig som kom och spred glädje, och tack för fina kommentarer om oss och vår monter, vi gläds åt varenda en! 
 
Nu är vi tillbaka igen och vi är sååå glada över att äntligen kunna erbjuda en svensk prenumerationstjänst för dig som älskar att dokumentera i livet i Project -Life form!!
 
Vår prenumerationslåda Sirapsboxen - Pocket Life är baserad på årstiderna och kommer hem till dig fyra gånger per år och är tänkt som en riktigt rolig inspirationslåda, som är väl genomtänkt i sitt upplägg och är sammanhållen i stil över hela året, vilket betyder mindre tid för dig att klura på färger och annat - mer tid över till själva skapandet! (All information, priser och villkor finns i vår webshop på http://sirapiparis.se/ under rubriken Sirapsboxen). Och just nu får du köpa första boxen med 100 kronors rabatt!

 Bilden nedan visar n.äs.t.a.n hela första boxen, vi väntar in några fina saker till men den ger bra bild av känslan och stilen. Och vi har designat fina SVENSKA badges enbart till Pocket Life! 

OBS! Boxen innehåller inte 3x4 eller 4x6 kort så att det "täcker" alla veckor; vi har lyssnat på er kunder och utgått från oss själva när vi tänker att man ofta har en hel del (hrm...) kort själv hemma i gömmorna!
 
 
Och, sist men absolut inte minst - vi har anlitat den superduktiga designern Lara Baer till att göra våra första egna Badge Buttons på svenska! Lara har designat både till Maggie Holmes och till Studio Calico, så vi känner oss väldigt trygga med att hon kan sitt jobb, och nu finns knapparna att köpa i webshopen, bland annat svenska veckodagarna, tjoho!. Hoppas ni också gillar dem!  
 
 
Ha en riktigt fin helg!
Malin & Clara