leftbanner rightbanner

Hej Förnamn!

Nu är vi äntligen tillbaka på riktigt igen! YAY! 

Vi ser fram emot en laddad höst tillsammans med dig!  Du vet väl om att Du som kund är det viktigaste vi har och att du väljer att handla från oss gör hela skillnaden? Och för att fira att vi nu sparkar igång efter sommaren (brr...kall) så vill vi gärna erbjuda dig FRAKTFRITT under hela denna helg t.o.m söndag kväll. (Ange kod AUGUSTI)

När sommarens semsterbilder är framkallade och vardagsrutinerna har satt sig, då välkomnar vi er till höstens första scrapträff. Mysigt värre ska vi ha!

Söndagen den 6/9 kl. 10-17. Första träffen kostar 100 kr inkl fika, och betalas på plats. Varmt välkommen med din anmälan redan idag, men senast 30/8.

 

Under hösten kommer ju som bekant bloggaren, scrapparen och fotografen Magda Mizera hitflygandes till oss och håller roliga workshops. Vi har fortfarande några få platser kvar på Magda Mizaeras workshops - Minalbum och Lo & Project life! (Läs mer under fliken Magda i vänstermenyn i vår webshop.)

Vi lovar att göra vårt yttersta för att fortsätta inspirera och glädja dig i ditt skapande under kommande månader. Och du, vi älskar mail! Vi hörs!

HAPPY CRAFTING!