leftbanner rightbanner

Hej på dig Förnamn!!

Åh, vi har något väldigt roligt att berätta som vi har arbetat med. Vi vill att det ska hända roliga saker hos Sirap i Paris året om och i september kommer den übertalangfulla scrapparen, desigern och bloggaren Magda Mizera till oss ända från Warszawa för att hålla workshops!

                                                                         

Vi har följt och beundrat hennes arbete länge, både som professionell fotograf och på hennes inspirerande blogg. Hon medverkar i Pink Paislees designteam och har även funnits i en rad andra, och hennes stil och känsla för det vackra i det enkla är helt enkelt fenomenal.

           http://3.bp.blogspot.com/-pEdkbTHE-uk/VLV-S1HkbvI/AAAAAAAAUfo/06oSnQzVcj4/s1600/PicMonkey%2BCollage.png

 

Magdas workshops hålls personliga genom ett lägre deltagarantal (ca 15 platser) och är designade och utformade av henne själv och hålls på engelska.

Vi har följande plan på roliga workshops, förhoppningsvis kommer de även innehålla foto-tips! (kostnad ca 600/kr inkl. material.) Datum: 19-20 september, inte bestämt vilken av dagarna till vilken kurs.

Workshop 1 Minialbum

Workshop 2 Project Life

HUR GÖR DU OM DU ÄR INTRESSERAD?

  1. Koka dig en kopp te och kika på denna lilla inspirationsfilm:https://www.youtube.com/watch?v=fGKs8gdergM samt på Magdas fina blogg och Instagram och hänförs av hennes arbete. Är du intresserad av att komma på workshop så maila oss rackarns snabbt! (Obs! ej bindande) Om du anmäler ditt intresse kommer nämligen i  turordning att ha förtur till platserna när de sedan släpps. Återkom så snart som möjligt, dock senast söndagen den 31 maj.

Bor du längre bort, så samla ihop ett gäng och passa på att åka till vackra Stockholm och bo över!  

Happy Crafting!

Malin & Clara 

http://sirapiparis.se/ - Utvald Inspiration