leftbanner rightbanner

På torsdag kväll 7/5 prick kl.21.00 kan du knipa en prenumeration i webshopen!

Våra boxar blev populära och försvann snabbt på Scrap and Pearl. Därför har vi nu ordnat så att ytterligare ett begränsat antal kan hoppa på en tremånadersperiod. YAY!

Av logistiska skäl kan vi dessvärre (snyft!) inte ta in fler prenumeranter än det antal som erbjuds i webshopen. (Vill man prenumerera efter detta så får man invänta nästa tremånadersperiod som börjar i september) 

(Såhär såg den fina majboxen ut som sålde slut på eventet. Den majbox ni nu tecknar er för blir inte riktigt likadant som på bilden, men med samma känsla och samma värde.)

Vi på Sirap i Paris strävar ständigt efter att erbjuda det där utvalda lilla extra! 

Som prenumerant får du en handplockad mix av våra produkter rakt ned i brevlådan varannan månad!

Maj månads paket heter CLOUDS IN THE SKY och har härliga, ljusa och lätta färger med stänk av silver. Vår förhoppning är att månadspaketet ska längtas efter, överraska litet, kanske till och med utmana men framför allt inspirera dig till skapande! Av den anledningen så finns inga innehållsförteckningar för våra boxar, utan de kan variera mellan månaderna i tema och utformning, men gillar du vår stil kan du lugnt luta dig tillbaka och invänta post.

Dessutom åtnjuter du som prenumerant av våra boxar förmånen att alltid handla fraktfritt hos oss i vår webshop!

Erbjudande: Beställ en löpande prenumeration med leverans varannan månad och få de 3 första boxarna för endast 149 kr per box! (ord. pris 249 kr)* inklusive porto! 

*Du kommer att få de 3 första boxarna till det rabatterade priset 149 kr/box. Efter de 3 första boxarna kommer prenumerationen löpa på till det ordinarie priset 249 kr/box (inklusive frakt). Faktura medföljer varje box. Värdet i boxen är alltid minst det du betalar för och det inspirerande innehållet kan variera mellan månaderna.

Om du väljer att avsluta din prenumeration efter dina tre boxar så måste detta ske senast den sista i månaden om du inte vill ha nästkommande månadsbox.

Happy Crafting!

Allt gott!
Malin & Clara 
 
Vi finns som fysisk butik i Arninge,  Täby!
Gilla oss på facebook och följ oss på Instagram där vi heter sirapiparis1
http://sirapiparis.se/ - Utvald Inspiration