leftbanner rightbanner

Hej på dig!

 
Vi tar lite höstledigt några dagar under nästa vecka, men det går såklart bra att handla i vår webshop som är öppen dygnet runt ändå (ordrarna skickas i tur och ordning från tor v.44)
 
Det finns i USA en otroligt duktig designer som heter Ali Edwards. Hon har i många år uppmanat oss till att dokumentera den magiska månaden december i ett eget litet album, ett December Daily. (Söker du på det order på Google finns det m.a.s.s.v.i.s med inspiration)
 
Men som vi alla vet är det också den mest hektiska månaden på året, såååå knepet är att redan i november göra färdigt hela basen i ett minialbum för att sedan i december sätta in foton och skriva några rader varje dag. Eller ta ett foto varje dag under december, skicka iväg hela rasket på framkallning i början på januari, dra på raggsockorna, koka choklad och bulla upp för en minialbumsdag. Och det är faktiskt något man kan klara av! 
 
 Vi har inspirerats av Ali och hennes kreativitet och satt ihop två stycken superfina kit som ger dig allt du behöver för att göra ett sådant här album. Det ena är stilrent och traditionellt snyggt med rött, guld och naturfärger och kan liksom aldrig bli fel. Det andra kitet är mer busigt och lekfullt i silvertoner, grönt, blått, turkost och lite, lite rött. Båda kiten kostar 299:- och innehåller mönstrade papper, stickers, bokstäver, specialpapper, och mycket rolig julig dekor. (ej album)  
 
Vilken blir din favorit? 
(Bilderna nedan är till för att se stilen och känslan på kiten, de innehåller såklart mycket mer än så)

Vi har ett begränsat antal kit och vi släpper dem nu till försäljning i webshopen! (De levereras hem till dig i början på v. 46) 
Kiten är tänkta för 6x6 album, men de går naturligtvis att anpassa till den storlek du vill ha; instagramformat till exempel är supergulligt! Och vill du köpa ett album till av oss så får du 25% rabatt (när du köper ett DD kit) på alla våra album i kategorin December Daily. Vi redigerar det i efterhand till dig.
 
Ha det så gott och trevlig hösthelg!
Malin & Clara 
 
Gilla oss på Facebook och följ oss på Instagram där vi heter sirapiparis1
http://sirapiparis.se/ - Utvald Inspiration