leftbanner rightbanner
Hej!

Här kommer en vänlig liten påminnelse till dig att idag är det sista dagen att anmäla sig till scrapträffen på söndag. Någon frågade om det går bra att ta med sig barn, och javisst och de betalar såklart inte avgift! Jag brukar säga att ammande/sovande små bebisar fungerar utmärkt och även äldre barn som klarar av att sitta still från ca fem år också går bra. En pillrig treåring, nja...ni vet nog själva, min son är fyra och skulle inte klara av att sitta still mer än några minuter...!<360.gif>

En annan fråga är om man kan komma några timmar bara, och ja såklart kan man det. Ibland behöver man åka hem och skjutsa till kalas/laga lunch eller vad det nu kan vara och man kommer och går som man vill under hela dagen.

Jag har även fått en fråga om nybörjarkurs eller annan workshop och jag ska se över hur detta skulle kunna ordnas till nästa gång eftersom jag är ensam blir det lite svårt denna gång.

Till er som redan anmält/svarat sig så är det bara att bortse från detta mail. Ni kommer även få mail om mer praktisk info lite senare i veckan.

Och så en sista fråga som kommit. Får man baka och ta med? Hm...låt mig tänka... Ja okej då!!!<347.png> Mums!

Hoppas vi ses för en inspirerande och kreativ dag!

Hej!

Välkommen på scrapträff söndagen den 13/10 klockan 10-19 i Löttingelundsskolan, Täby!

Vi scrappar och umgås och för den som vill finns det möjlighet att handla från butiken. Kostnad 50 kr inklusive kaffe eller te under hela dagen. Självklart går det bra att bara komma och handla, men skicka gärna ett mail eller sms i förväg.

Välkommen med din anmälan redan idag!