leftbanner rightbanner

Hej!

 
Hoppas du njuter av ledighet och sol!
 
Du vet väl om att vi har två prenumerationstjänster? 
 
1. Sirapsboxen: Varannan månad kommer en härligt inspirerande box hem till dig, där vi har gjort jobbet med att välja ut och matcha produkter till dig. Mindre tid till att leta, välja och våndas, mer tid till att skapa! Boxen kostar 249:- inkl frakt.
Till varje box släpper vi också ett Add-on, som är en förlängning av mammaboxen och för dig som vill ha ännu lite mer härligheter hem i brevlådan. Denna månads Add-on sålde snabbt slut, men vi har nu ordnat så att det finns några fler att köpa! Det är ett superroligt kit där du får testa att mista med Heidi Swapps Color Shine (en liten mist ingår) och har du inte testat att mista så gör det, det är sååå roligt! Så här ser vårt Add-on ut:
 
​2. Sirapsboxen Pocket Life: Skapar du i pocketform, PL så ska du definitivt ta en titt på vår prenumerationstjänst Sirapsboxen - Pocket Life. Vi har tänkt och designat ett helt år framåt åt dig så att dina PL sidor bildar en helhet och inte spretar åt alla väderstreck. Varje kit kommer kvartalsvis och boxen kostar 399:- inklusive frakt. (Och nej, den innehåller inte tusen 3x4 kort som vi nog tror att du ändå har ganska många av i gömmorna) 
 
Du kanske också vill prenumerera på någon av våra Sirapsboxar? 
Just nu kan du bli prenumerant, och använder du koden NY så får du 50 kronor rabatt på din första box! Välkommen in i webshopen
 
Happy Crafting!
Malin & Clara 
 
(Ps. Är du prenumerant på Sirapsboxen åtnjuter du dessutom alltid förmånen att handla fraktfritt i vår webshop.)
 
 
Vi finns som fysisk butik i Arninge,  Täby!
Gilla oss på facebook och följ oss på Instagram där vi heter sirapiparis1
http://sirapiparis.se/ - Utvald Inspiration