leftbanner rightbanner
Hej Förnamn!

Tillhör du en av de som kämpar med din journaling på dina layouter och tänker att du ska skriva senare (vilket inte blir av)? Känns det som om du fastnat i samma spår när du skriver och vill komma åt en djupare historia? Eller vill du bara få lite ny inspiration?
Idag startar vår första onlinekurs, Utveckla din Journaling! Du kan fortfarande hänga med, och jag vill ge dig 100 kronor rabatt om du anmäler dig idag!
(Ord pris 200kr)

Jag är utbildad svensklärare och har erfarenhet av att inspirera, utveckla och förbättra elevers skrivande. I denna kurs får du varannan dag ett mail från mig med inspiration för att utveckla din journaling. Medan kursen pågår finns det möjlighet att vid två tillfällen få dina små uppgifter och texter bedömda av mig där jag också ger personlig feedback på hur du kan utveckla dina texter.

OBS! Inga förkunskaper krävs och du går kursen helt i din egen takt och bestämmer själv på vilken nivå du vill lägga ditt deltagande. Efter kursens slut har du användbart material som du kan printa ut och spara för en kickstart i ditt skrivande i framtiden!

Kursen pågår 8-22 april 2013 och köps som en vanlig vara i butken. Ange kod PREMIÄR för din rabatt!

Happy Writing!
Malin