leftbanner rightbanner
Hej Förnamn!

En stor NYHET hos Sirap i Paris är att vi börjar med online kurser och först ut är en skrivarkurs! Ordinarie pris är 200 kronor för en fjorton dagars kurs, men just nu får du delta för halva priset, endast 100kr!

Här är kursbeskrivningen:
Tillhör du en av de som kämpar med din journaling på dina layouter och tänker att du ska skriva senare (vilket inte blir av)? Känns det som om du fastnat i samma spår när du skriver och vill komma åt en djupare historia?

Då är detta kursen för dig!
Jag är utbildad svensklärare och har stor erfarenhet av att inspirera, utveckla och förbättra elevers skrivande. I denna kurs får du varannan dag ett mail från mig med inspiration för att förbättra din journaling, och även små uppgifter som "läxa". Medan kursen pågår finns det möjlighet att vid två tillfällen få dina uppgifter och texter bedömda av mig där jag också ger personlig feedback på hur du kan utveckla dina texter.

Du går kursen helt i din egen takt och bestämmer själv på vilken nivå du vill lägga ditt deltagande. Efter kursens slut har du användbart material som du kan printa ut och spara för en kickstart i ditt skrivande i framtiden!

Kursen pågår 8-22 april 2013.

Happy Writing!
Love Malin
www.sirapiparis.se