leftbanner rightbanner

Hej!

 
Tiden mellan hägg och syren är helt magisk, det är vi nog många som tycker. Men visste du att uttrycket "mellan hägg och syren" sägs första gången ha använts av en skomakare som tog semester på försommaren och satte upp en skylt med texten ”Stängt mellan hägg och syren”. ?
 
Sicken klok rackare den skomakaren var. Men här på Sirap i Paris har vi alldeles för mycket roligt på gång för att hänga upp en sådan skylt! Vi släpper fler prenumerationer till vår Sirapsbox, och idag klockan 15 släpper vi våra härliga och inspirerande Add-ons till din Sirapsbox! Finns i vår webshop där du också kan läsa allt du behöver veta om våra prenumerationer ifall om du går i tankarna på att gå med i gänget.
 
Glimt av vårt fina Add-on och (faktiskt också en föraning om hur den "stora" boxen kan tänkas se ut...!)
 
Passa på att ladda upp i helgen med fina papper och washitejper i webshopen, då vi har tio mönstrade papper för 80 kronor! (Gäller alla våra papper) och washitejper väljer du fyra stycken men betalar bara för tre. 
 
Och så slutligen har vi en lite annorlunda inbjudan till dig! ?
Som en avrundning inför sommaren då vi semesterstänger butiken i Täby, tänkte vi ordna en trevlig scrapkväll torsdagen den 2 juni kl 17-22. Butiken är öppen, vi bjuder på lite bubbligt i glaset, och i stora rummet har vi dukat upp så att du kan sitta och pyssla! (Föranmälan krävs dock till denna mail, och vi behöver vara minst tio personer) Hoppas vi ses!
 
Ha en riktigt trevlig helg!
Malin & Clara
 
Vi finns som fysisk butik i Arninge,  Täby!
Gilla oss på facebook och följ oss på Instagram där vi heter sirapiparis1
http://sirapiparis.se/ - Utvald Inspiration