leftbanner rightbanner
MÅNADSBOXAR!
 
Under Scrap and Pearl så lanserade vi våra månadsboxar och till vår stora glädje blev det så uppskattat att det först kitet sålde slut under ganska kort tid, och det märktes att många blev glada över att det finns ett svenskt kit att prenumerera på!
 
Vår tanke och förhoppning med boxen är att den ska längtas efter av dig, överraska lite med innehållet och inspirera dig till att vara kreativ!! 

 

Så här såg erbjudandet ut:

 
 
 

 

JIPPIE!!!

Sirap i Paris börjar med prenumerationsboxar!

                  Få de 3 första boxarna för endast 149 kr/box!

 

 

     

Hur skulle det vara att få så rolig post i brevlådan? Hur roligt som helst!

Varannan månad kommer du få en inspirerande låda från oss med noga utvalda och färgmatchade produkter som varieras i tema och över årstiderna.

 

Beställ här idag en löpande prenumeration med leverans varannan månad och få de 3 första boxarna för endast 149 kr per box! (ord. pris 249 kr)*.

Som prenumerant av våra boxar åtnjuter du dessutom förmånen att alltid handla fraktfritt hos oss!

 

Majboxen CLOUDS IN THE SKY  innehåller allt du behöver för att fira att våren är här; härliga, ljusa och lätta färger med stänk av silver.
Juliboxen kommer ge dig inspirationen och materialet du behöver för att dokumentera sommarens alla fina minnen.

 

 * Du kommer att få de 3 första boxarna till det rabatterade priset 149 kr/box. Efter de 3 första boxarna kommer prenumerationen löpa på till det ordinarie priset 249 kr/box (inklusive frakt). Faktura medföljer varje box. Värdet i boxen är alltid minst det du betalar för och det inspirerande innehållet kan variera mellan månaderna.

Om du väljer att avsluta din prenumeration efter dina tre boxar

så måste detta ske senast den sista i månaden om du inte vill ha nästkommande månadsbox.

   
 
Vi håller nu på att se över möjligheterna att öppna upp för fler prenumeranter, så om du gillar vårt urval och våra produkter och är intresserad av detta erbjudande OBS! Inget bindande! så maila till oss på sirapiparis1@gmail.comså snart du kan!
 
 
Malin & Clara 
 
Vi finns som fysisk butik i Arninge,  Täby!
Gilla oss på facebook och följ oss på Instagram där vi heter sirapiparis1
http://sirapiparis.se/ - Utvald Inspiration