leftbanner rightbanner

Hej Förnamn!

 
God fortsättning på det nya året 2016! Efter ett skönt jullov är vi nu tillbaka och lika laddade inför en ny härligt pysslig säsong som en frustande galopphäst bakom startrepet! Vi ser fram emot att träffa Dig under kommande månader, antingen det är hos oss i vår butik, eller i vår webshop! I webshopen fyller vi på med nyheter och vi har bland annat fått in Heidi Swapps gudomligt fina gulprickiga Planner samt andra roliga tillbehör såsom vår stora favorit, ett fiffigt block med To-Do-List att sätta din planner. Hur bra är inte det för alla oss listälskande människor?
 
 
Söndagen den 31 januari har vi årets första scrapträff hos oss. Hurra för att vi får ses! Ta på raggsockorna och kom du också! Drick varmt gott kaffe, pyssla, umgås och shoppa om du så vill. Scrapträffen kostar 100 kr och betalas på plats och du anmäler dig på denna mailadress. Välkommen!
 
I slutet på januari kommer vår Sirapsbox - Shine On att landa hemma hos er som valt att tillhöra gänget som överraskas och inspireras varannan månad. Om decemberboxen flörtade lite extra med er kortmakare så vill den här januariboxen inspirera till något annat. Vi lovar vitt, krispigt och fräscht, precis som det nya året med sina oanade möjligheter som ligger framför oss. Vi är själva väldigt nöjda med den och hoppas såklart också att ni ska bli det! 
Vill du kanske också prova att prenumerera? Då ska du ta chansen när vi släpper fler platser - idag! All information och prenumerationsvillkor finns i vår under fliken Sirapsboxen i vår webshop http://www.sirapiparis.se.
 
Våra Add-ons till Sirapsboxen Hello Dear (för prenumeranter) sålde slut snabbt, och tyvärr blev flera av er utan så därför har vi ordnat för att släppa några fler och de finns också att köpa nästa fredag, och skickas då tillsammans med din box som kommer i slutet på januari. 
 
Ha nu en riktigt fin helg - och vi hörs igen!
Malin & Clara 
 
Vi finns som fysisk butik i Arninge,  Täby!
Gilla oss på facebook och följ oss på Instagram där vi heter sirapiparis1
http://sirapiparis.se/ - Utvald Inspiration