leftbanner rightbanner

Hej på dig!

 

Mörkt och ganska grått ute och svårt att riktigt finna energin och orken, inte sant? Då gäller det att ha saker att se fram emot som fyller en med glädje, värme och inspiration och vi har två sådana saker på gång:

 

SCRAPTRÄFF 

På söndag den 15 november har vi årets sista scrapträff kl 12-18 och det finns fortfarande några platser kvar till den! Kostar 100 kronor. Skulle du bara känna för att komma en stund och ta en kaffe och shoppa lite, så har vår fina butik öppet under tiden som scrapträffen pågår, 12-18. 

 

JULPYSSELKVÄLL (ÄVEN FÖR NYBÖRJARE)

December månad är mysigaste pysselmånaden på hela året!
Välkommen till oss på Sirap i Paris på en mysig julpysselkväll med glögg och julkortstillverkning! Den här workshopen passar utmärkt för dig som är nybörjare, du får lära dig grunderna i korttillverkning och vi pysslar sedan fina julkort och tags till paket som du får ta med dig hem och imponera stort på dina vänner! Torsdag den 3 december klockan 18.30-21.00 Pris: 350 kr inklusive material och juligt fika. Vi håller till i Arninge, Täby på Mallslingan 13. Anmälan sker på mail till sirapiparis1@gmail.com

Vår Journalingkurs har satt igång för två veckor sedan, men du kan fortfarande hoppa på! Känner du att du saknar inspiration och kämpar med din Journaling i ditt PL:ande eller i dina Layouter så är denna helg sista chansen, och du får dessutom 100 kronor rabatt! 

Vi har ett finfint ERBJUDANDEN i webshopen till dig också: ALLA våra bokstäver och Thickers - köp 3 betala för 2! 

Önskar dig en trevlig pysslig helg!
Malin & Clara 

 

Vi finns som fysisk butik i Arninge,  Täby!
Gilla oss på facebook och följ oss på Instagram där vi heter sirapiparis1
http://sirapiparis.se/ - Utvald Inspiration