leftbanner rightbanner

  Hej!

Inte för att skryta, men det är faktiskt fjärde året som vi nu har BLACK FRIDAY SALE!  Det första året vi hade kampanjen var det näst intill okänt i Sverige, nu annonseras det i var och varannan butik. Men inte ska du behöva ta med tältet och sovsäcken som amerikanerna gör och sova utanför affären för att ta del av alla fina erbjudanden! Nej koka lite glögg, dra på raggsockorna och shoppa i vår webshop istället! Alltid öppen - dygnet runt och vi undrar inte ens över varför du har frisyr som en kakadua och fortfarande går runt i pyjamas...! Välkommen in till oss på www.sirapiparis.se för att spana in alla fynd du kan göra, bland annat halva priset på mängder av mönstrade papper och andra varor, rabatt på washitejper & stämplar och annat skojigt! 
 
Vill du ha det bästa julklappstipset? En prenumeration på Sirapsboxen såklart! 
Efter att vi nu skickat den senaste boxen så ser vi att vi har möjlighet att erbjuda ytterligare några att ansluta till gänget som låter sig överraskas och inspireras varannan månad. Kom med du också! Och du, nu finns nu en tremånadersprenumeration att köpa i webshopen, perfekt som julklapp. Tre månader av inspiration och kreativitet till det rabatterat priset 649:-. (ord. pris 747:-) Och tänk vilken härlig julklapp till dig själv eller att önska sig, så att du slipper få en ny vas av svärmor att ställa i skåpet bland de andra. Och du, här finns en fiffig länk om du vill tipsa någon (blink blink ) http://sirapiparis.se/sirapsboxen/
Och bara för att, så får du även en presentcheck på 100 kronor att handla för i webshopen när du köper tremånadersprenumerationen, till dig själv eller att ge bort till någon vän.  
 
Ps. Vet du varför det heter Black Friday egentligen? Uttrycket kommer sig av att det är denna dag då amerikanerna börjar sin julshopping, och det är då som företagen går från rött, till svart, i sina siffror:-)
 
Happy Crafting!
Malin & Clara