leftbanner rightbanner

Hej!

 

Snart är vi inne i mars, den första vårmånaden, hurra för det! 

 

 

Nyheterna trillar in hos oss på Sirap i Paris och webshopen fylls på med sååå fina varor! De är faktiskt så fina att det finns en risk att du som lägger en order blir utan varor. (!) Vi vill nämligen stoppa in allt fint i våra egna kindpåsar som små pysselhamstrar och spara dem och... nää, det går ju inte. Vi väljer ju med stor omsorg ut och letar ju fram alla finheter till Dig, och då är det inte mer än rätt att du får stoppa dem i dina kindpåsar istället...! :-) 

Hoppas du ser och uppskattar det jobb vi lägger ned på vårt sortiment, det är verkligen handplockat och utvalt med ett enda syfte - att maxa din kreativitet! Din tid är dyrbar och vi tänker att det ska vara enkelt och roligt att handla hos oss, den röda tråden finns redan och vi har gjort jobbet med att leta fram de bästa varorna i olika kategorier, så att du får mer tid över till att - skapa!

 

Och vet du vad? Just nu har vi ett extra fint erbjudande till dig som får vårt nyhetsbrev, 10% rabatt på hela din beställning när du anger kod MARS i kassan!

 

Gillar du kanske att fynda? Nu gör vi ett nytt släpp av våra väldigt populära GRABBOXES! Boxarna kommer att kosta 250 kronor (innehållet är värt minst 400 kronor) Det är blandade varor och kan till exempel innehålla mönstrade papper, stickers, masker, dekorationer, stämplar m.m från olika tillverkare och ingen box ser likadan ut, men har alltid samma värde. Ikväll klockan 20.00 låter vi dem hitta nya lyckliga ägare då vi släpper vi dem i vår webshop. Så ställ klockan!

 

Vi tar nu en veckas ledigt för sportlov under v.9, men webshopen är som alltid öppen dygnet runt, så välkommen till oss med rödfrusen näsa, ullstrumpor och underställskalsonger; we love you anyway! (Ordrar packas och skickas sedan i tur och ordning under v.10.)

 

Happy Crafting!

 

Love,

Malin & Clara