leftbanner rightbanner
Hej! 
 
Vi älskar ju washi tejp som bekant, och vi älskar också våra kunder! 
 
Ni är så vänliga, trevliga, glada, pigga och kreativa och vad vore då bättre än att döpa alla våra washitejper efter er? Så från och med nu så kan du shoppa Fräsiga Frida, Gulliga Gunilla och Angenäma Anette och andra snyggingar i vårt sortiment som nu är påfyllt med m.a.s.s.o.r av nya tejper och nu kan du välja tre men betala för två. Har du brist på idéer på vad du kan göra av washi så kommer här en länk på 100 Ways to Washi – The Ultimate Washi Tape Projects Guide
 
Det var länge sedan det egentligen kom något nytt på PL-fronten, men nu har Me and My Big ideas släppt ett nytt koncept - Happy Memory Keeping, som vi är väldigt exalterade över! Har du bara 5-10 min över varje dag, typ medan pastavattnet kokar, så kan du hinna med att dokumentera dina minnen. Låter nästan för bra för att vara sant eller hur? 
 
 
Men kika på Youtube klippet i länken nedan och bli inspirerad. Kanske blir du sugen att testa något nytt, snabbt och enkelt sätt att göra PL under 2018? (Och kanske även att flytta till Californien...! )
 
 
Och just det, alla fina Happy Memory Keeping saker finns i webshopen här
 
Ha en riktigt fin och pysslig helg!
Malin & Clara 
 
Vi finns som fysisk butik i Arninge,  Täby!
Gilla oss på facebook och följ oss på Instagram där vi heter sirapiparis1
http://sirapiparis.se/ - Utvald Inspiration