leftbanner rightbanner

Hejsan Förnamn!

Ho, ho, ho, nu inväntar vi tomtefar och julgröten och webshopen har stängt i några dagar. Men håll utkik för snart blir det Mellandagsrea!

Vårt varmaste tack till Dig för att du väljer att vara vår kund. Vi uppskattar verkligen dig och ska göra vårt yttersta för att du ska fortsätta vara nöjd även under år 2016, och vi vill ge dig en julklapp! Du får 50 kronor i värdecheck att handla för i webshopen http://sirapiparis.se/. Ange koden JULKLAPP så dras värdechecken av i kassan. (Gäller vid köp över 300 kr, giltig 1 januari-31 mars 2016.)

Välkommen att anmäla dig till vår första scrapträff den 31 januari år 2016 kl 10-17. Hurra för att vi får ses igen!  Årets första träff kostar 100 kronor inklusive fika. 
NYHET! Vi har teman på våra scrapträffar! Vi vill gärna bjuda på så mycket inspiration som möjligt och denna gång blir det en kort demo och lite prat och tips kring Memory Files och alla roliga tillbehör (för den som vill, självklart går det bra att pyssla på precis som vanligt).
Och du som anmäler dig till scrapträffen före den 31 december får ett litet Memory Files kit av oss som gåva så att du kan få testa hur roligt det är!
 
Vi vill ge dig en riktigt varm julkram och önska God Jul & ett Gott Nytt år! 
Malin & Clara