leftbanner rightbanner

Hej!

 

Sirap i Paris har FRAKTFRITT DENNA HELGEN T.O.M SÖNDAG 24/11-13 KL 24.00!

ANGE KOD FRAKTFRITT i kassan!

Många nyheter har kommit in, kika in i kategorin NYHETER V.47

atlantic+cork+stickers+studio+calico       studio+calico+story+time         rub+ons+pebbles

 

Hjälp oss att hjälpa!

Ingen har undgått den fruktansvärda katastrofen som tyfonen över Filippinerna lämnat efter sig där tusen och åter tusen människor är i akut behov av mat, rent vatten och tak över huvudet.

Så därför skänker Sirap i Paris 10% av sin försäljning denna vecka direkt till katastrofhjälpen genom Plan Sverige, som gör ett fantastiskt arbete där hjälpen behövs. Ett spädbarnskit som kan vara ett litet barns enda chans att överleva kostar 170kr och ett rent-vatten-kit för en familj endast 50kr och vi ska försöka köpa så många som vi bara kan. Tillsammans kan vi faktiskt göra skillnad!

http://plansverige.org/shop

Så snälla, hjälp oss att hjälpa! Om du gått i tankarna på att du borde hjälpa men inte riktigt kommit till skott, så ta chansen nu samtidigt som du handlar något pysselmaterial du ändå tänkt handla! 

Tack för din medverkan!

 

Bästa julklappen? Ett presentkort från Sirap i Paris såklart!

Just nu har vi ett finfint erbjudande: Om du handlar ett presentkort för upp till tusen kronor så får du 50 kr extra! Och ett presentkort över 1000 kronor får hela 100 kronor extra. 

Och du, glöm inte bort att pyssliga barn också älskar att få välja fina saker själva med ett alldeles eget presentkort! (erbjudandet gäller t.om 30 novemeber)

 

Happy Crafting!

 

http://sirapiparis.se/