leftbanner rightbanner

Hej!

 
Håll i hatten för nu har vi roliga saker att berätta idag. Here we go...!
 
I webshopen har vi nu fått hem nyheter som ligger under höstnytt, bland annat dessa underbara papper och dekorationer, se bara den lilla räven-hallå! Hur söt?
 
      
 

 

Tillhör du dem som ääälskar Journaling? Näha, inte det. Då har vi hjälpen till dig, nämligen en journalingkurs UTVECKLA DIN JOURNALING, som du kan gå var du än bor i landet! Kursen kommer på mail och är verkligen något för dig som sitter fast i ditt skrivande och fruktar att ta tag i journalingen på dina layouter eller i ditt PL:ande. Vi är ju svensklärare så vi skall nog allt kunna få fart på pennan... ! Kika in om du är intresserad, kursen startar i november. Och den går just nu att köpa till kampanjpris med 100 kr rabatt, 150 kr istället för 250! (gäller t.o.m 2/9)
 
...Och yeeesss! Nu finns Heidi Swapps Memory Planner i lager igen, glädjande nog för er som mailat och går och väntar! Och inte nog med det, vi har som finfint fredagserbjudande 20% rabatt på allt från Heidi Swapp t.o.m 2/9. Jepp, det gäller även Heidis Memory Planner! (med reservation för slutförsäljning)
  
 
 
Och så slutligen lite information till er som bor i närheten av vår fysiska butik:
 
Scrapträffen den 6/9 har sista anmälningsdatum nu på söndag den 30/9 och den kostar 100 kr. Nästa scrapträff blir inte förrän den 8 november kl 14-19 (eftersom vi deltar på Stockholms scrapmässa och har lite höstlov och sådant mellan). Scrapträffen är kl 14-19 men på förmiddagen samma dag kl 10-14 har vi en rolig workshop i Memory File, och går man den är man välkommen att sitta kvar på scrapträffen sedan utan extra kostnad. Välkommen med anmälan!
 
Butikens öppettider i Täby: torsdagar klockan 14-19. (Det går dock alltid bra att höra av sig om man vill komma på annan tid under vardagar så ska vi försöka lösa det.)
 
Ha en fin fredag!
Malin & Clara