leftbanner rightbanner
Hej! 
 
 Äntligen fredag!
 
Kanske ger helgen dig tid och möjlighet till att sitta ned och njuta av en stunds kreativitet? Själen behöver också få sitt och det är viktigt att vi fyller på med energi av sådant som får oss att må bra. En kvinnlig scrappare och psykolog sade i den utmärkta podden Paperclipping - (den har ni väl lyssnat på?!) angående det svåra att ta sig tiden till scrapbooking när det är så m.y.c.k.e.t annat som drar i vår tid: "Det är när vi verkligen kommer till insikt om hur mycket skapandet betyder för oss och hur viktigt det är för hela vårt välbefinnande som vi kan rensa i kalendern utan dåligt samvete. Att vi behöver det just för att kunna orka med att vara en bra mamma eller partner, att kunna göra ett bra jobb på sitt arbete eller vad det nu kan vara och därför ska det prioriteras." Väldigt klokt sagt tycker vi, och det var dagens lilla psykologilektion :-)
 
Har du inte möjlighet att komma till vår fysiska butik så har vi ju alltid webshopen som är öppen dygnet runt, och där kan du handla i pyjamas om du så vill. Den fylls ständigt på med noga utvalda produkter; vi har ju liksom gjort grovjobbet åt dig med att välja ut de bästa, mest inspirerande och roliga grejerna så att du kan ägna dig åt - att bara skapa loss! Är du sugen på att få en box med härliga scrapbookingprodukter i brevlådan varannan månad så testa vår prenumerationstjänst Sirapsboxen! Just nu får du första boxen för 149 kr inkl porto (ord 249:-) och vi har några få platser kvar. Och visste du att som prenumerant handlar du alltid fraktfritt hos oss?!
 
Här är några av våra nya favoriter som får hjärtat att banka lite snabbare: Maggie Holmes underbara senaste kollektion Bloom, fiiina grejer från nya märket Pink Fresh Studio och Happy Planners från Me and My Big Ideas!
 
    
 
Vi önskar dig en fin fredagskväll och en trevlig helg!
Malin & Clara 
 
Ps 1 . Välkommen på vår nästa scrapträff söndag den 20 mars kl 10-17! 
Träffen kostar 100 kr (inklusive kaffe och fika) och betalas på plats. Du kommer och går som du vill under dagen och tar med det du vill pyssla med. Unna dig en dags mysig egentid, ensam eller med en vän, och kom och var med oss vetja! Anmäl dig genom att svara till den här mailadressen. Välkommen! 
 
Ps 2. Stretar och strävar du med din Journaling och tycker den är hm... mindre rolig? Vi startar nu snart igen den populära mailkursenUtveckla din journaling och just nu får du 100 kronor rabatt på kursen! (Finns i webshopen)
 
Gilla oss på Facebook och följ oss på Instagram där vi heter sirapiparis1
http://sirapiparis.se/ - Utvald Inspiration