leftbanner rightbanner

Hej på dig!

 
Sommaren är till ända och vardagen är här igen för de allra flesta, men vad gör väl det när hösten bjuder på mysig innetid med varma drycker och pyssel. Och hur härligt är det inte att flytta in i en helt ny planner med tomma, släta sidor som ger alla möjligheter till att få en strukturerad och organiserad vardag där man alltid har koll på tandläkartider och middagsmaten? (Jaja, vi sade möjligheten, verkligheten är en helt annan sak.. ;-)
 
En rolig nyhet på väg in till webshopen för dig som har en Mini Happy Planner är nya stickersblock i Value Pack, väldigt efterlängtat! 
 
Nytt är även Box Punches som punchar ut rutor som är i samma storlek som de rutor som finns i veckouppslaget så nu kan du på ett enkelt sätt sätta in foton eller dekorera rutorna i mönstrat papper såsom du själv vill ha det. Punchen finns än så länge till Big och Classic och vi är väldigt nyfikna själva på denna  och anar en liten försäljningssuccé...! 
(Nyheterna kan du köpa redan idag, och de skickas från oss i mitten av nästa vecka)
           
                                                                          
 


Och så har vi ett supererbjudande till alla fantastiska pedagoger därute för ni är verkligen guld värda! Men, ni kanske har tröttnat på den gula planeringskalendern och längtar efter något annat? Ni har väl inte missat att det finns en jättefin lärarkalender från MAMBI? Under helgen får du 100 kronors rabatt på det ordinarie priset 349 kronor! 
 
 
               The Happy Planner® - BIG Teacher Edition - The Future
 
Vi önskar dig en riktigt trevlig helg! 
Malin & Clara 
 
Vi finns som fysisk butik i Arninge,  Täby!
Gilla oss på facebook och följ oss på Instagram där vi heter sirapiparis1
http://sirapiparis.se/ - Utvald Inspiration