leftbanner rightbanner

 


 

Nyhetsbrev vecka 10

Tack för alla fina kommentarer på mail och facebook vid lanseringen av sidan! Det värmer enormt! 

Nu fortsätter vi firandet genom att erbjuda 20% rabatt på alla mönstrade papper! Detta gäller även nyheterna. Vi har fått in Echo Parks roliga serie This & That som kännetecknas av retroillustrationer såsom fläktar, kameror och siluetter. Kollektionen har två delar, en med pojktema och en med flicktema och passar både för stora och små.

Follow Your Heart heter My Mind´s Eye senaste kollektion och den är makalöst vacker. Romantisk, drömlik och med inspirerande citat och kollektionen innehåller stämplar, transparencies, stickers, papper och brads. 

Under de närmsta dagarna väntas American Crafts heta, heta Dear Lizzy-Neopolitan komma in och den är efterlängtad. En fantastisk kollektion med pastelliga akvarelltoner och med många roliga tillbehör. Även Amy Tangerines färgstarka och omtalade kollektion Sketchbook kommer snart att finnas i shopen, såväl som nya Knock Out Punches som är en revolutionerande ny punch med utbytbara mönster- så smart att man undrar varför ingen kommit på detta tidigare?

Vi får även in delar av Studio Calicos kollektion Abroad, vad finns att inte älska med Studio Calico? De levererar med hög klass varje gång och Abroad är en resebetonad kollektion med mycket färg, faktiskt ovanligt mycket färg för att vara Studio Calico. 

Pretty Party från Crate Paper är en romantisk och väldigt fin kollektion som vi får in delar ifrån närmsta dagarna, och mer tillbehör väntas in så det är bara att kika in i shopen ofta för innehållet uppdateras (och skickas fortfarande fraktfritt) hela tiden!

Med hopp om att din tillvaro innehåller många tillfällen till kreativt skapande!