leftbanner rightbanner

Köp- och leveransvillkor

 

Minimiorder
Minimiorder är 250 kr inklusive moms.

 

Priser
Moms ingår i priset med 25%.

 

Betalningsalternativ

Vi använder oss av Klarna Checkout, du kan själv välja om du vill betala via faktura, delbetalning, kortbetalning eller direktbetalning (Internetbank).

Vid frågor som rör din betalning kontaktar du Klarnas kundservice på klarna.se/kundservice

 

Leveranstid

I de flesta fall packar vi och postar en order senast dagen efter att den inkommit, sedan tar Postens normala leveranstid vid.

 

Leveranssätt
Vi skickar beställningar som varubrev med  Post Nord. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

 

Frakt
Enhetsfrakt 69 kronor inom Sverige. 

 

 

Prenumeration på Sirapsboxen
Efter den första boxen kommer prenumerationen löpa på till det ordinarie priset 299 kr/box (inklusive frakt). 
Du förbinder dig att köpa tre boxar efter din första box. Om du väljer att avsluta din prenumeration efter det så måste detta ske via mail senast den sista i månaden som boxen kommer (mars, juni, september, december).
Betalning sker genom kredit- alt. betalkort eller Klarna faktura. Du godkänner att vi får debitera de periodiska avgifterna utan ytterligare godkännande. Fakturabetalning sker i samarbete med Klarna och betalningstiden, om inget annat överenskommits, är 14 dagar. Vid fakturafrågor, kontakta Klarna.
Avgiften för den första boxen dras vid första köpet, avgift för kommande boxar dras automatiskt den 28:e den månad som boxen levereras.
Boxarna skickas med Varubrev Ekonomi från oss senast den sista i boxens utgivningsmånad.

 

Ångerrätt
Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits (gäller ej vid specialbeställda varor). Du står själv för fraktkostanden för returen. Vi följer Konsumentverkets rekommendationer: www.konsumentverket.se 

Skador på paket och ej uthämtade paket
Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket. Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten inte kan lösas, tar du kontakt med oss.
Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss så står du som kund för den extra fraktkostnaden. I dessa fall gäller inte enhetsfrakt på 49 kronor utan Postens faktiska frakt.

Personuppgiftslagen
Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).