leftbanner rightbanner

Sirap i Paris prenumerationsboxar

 

Vill du också tillhöra gänget som valt att inspireras, utmanas och överraskas av en Sirapsbox?

Vi har två olika prenumerationer:

 

1.Sirapsboxen: Varannan månad (jan, mars, maj, juli, sep och nov) kommer en härligt inspirerande box hem till dig, där vi har gjort jobbet med att välja ut och matcha produkter till dig. Mindre tid till att leta, välja och våndas, mer tid till att skapa! Boxen kostar 249:- inkl frakt.

Till varje box släpper vi också ett Add-on, som är en förlängning av mammaboxen och för dig som vill ha ännu lite mer härligheter hem i brevlådan. 
 
 
​2. Sirapsboxen Pocket Life: Skapar du i pocketform, PL så ska du definitivt ta en titt på vår prenumerationstjänst Sirapsboxen - Pocket Life. Vi har tänkt och designat ett helt år framåt åt dig så att dina PL sidor bildar en helhet och inte spretar åt alla väderstreck. Varje kit kommer kvartalsvis (jan, april, juli, okt) och boxen kostar 399:- inklusive frakt. (Och nej, den innehåller inte tusen 3x4 kort som vi nog tror att du ändå har ganska många av i gömmorna).

 

Du betalar för din första box vid köpet i webshopen och kan där välja mellan kortbetalning och faktura.

Vill du att det ska ske helt automatiskt i fortsättningen väljer du kortbetalning.

  • Kortbetalning.  Beloppet dras direkt första gången, därefter automatiskt den 28:e i den månad som boxen levereras.

  • Faktura. Första fakturan från Klarna kommer direkt till dig via mail efter att du gjort köpet, därefter kommer den på din mail.

Efter den första boxen kommer prenumerationen löpa på till det ordinarie priset 249 kr/Sirapsbox och 399 kr/Sirapsbox Pocket Life (inklusive frakt).

Värdet i boxen är alltid minst det du betalar för och det inspirerande innehållet kommer variera mellan månaderna. Vissa varor kan variera mellan boxarna under samma månad men temat, känslan, färgerna och värdet är alltid detsamma.

Du förbinder dig att köpa de tre första Sirapsboxarna eller de fyra första Pocket Life. Om du väljer att avsluta din prenumeration efter det så måste detta ske via mail senast den sista i månaden om du inte vill ha nästkommande månadsbox.

 

Boxarna levereras alltid i slutet av månaden.

Som prenumerant av våra boxar åtnjuter du dessutom förmånen att alltid handla fraktfritt hos oss.