leftbanner rightbanner

 

Hör av dig!

Välkommen att kontakta oss via nedanstående uppgifter. Det går också bra att använda kontaktformuläret om du har frågor kring webbshopen eller de produkter vi lagt in.

 

Sirap i Paris
Mallslingan 13

187 66 Täby

  
E-post: info@sirapiparis.se

 

 

Välkommen till Sirap i Paris!

Vad roligt att du hittat hit. Låt oss berätta för dig om vilka vi är som äger och driver Sirap i Paris och lite om det här företagets historia. För en historia finns det, och en ganska lång sådan.

 

Här kommer en presentation av oss, Malin och Clara:

 

Jag heter Malin och jag är en äkta pappersnörd. Jag älskar vackra papper, tapeter, skrivblock och allt sådant som har med skrivande och papper att göra och har alltid sparat minnessaker och vykort från resor och så, men scrapbooking som sådant kom jag först i kontakt med på riktigt under en resa till Disney World, USA 2004 då min dotter var åtta månader. I en av de otaliga butikerna längs gatorna inne på området fanns plötsligt inför mina ögon hylla efter hylla av mönstrade papper med Musse pigg öron och prinsessiga, glittriga klistermärken för att göra din egen Scrapbook. Oj, oj tänkte jag och köpte raskt med mig en hel hög med material hem till Sverige, så mycket jag trodde väskan skulle rymma. Och insåg att det fanns en helt egen hobby för det här. Oh Joy! Under åren som gått har det blivit en hel del Scrapbooking såklart, men faktiskt framför allt har jag gjort kort till bemärkelsedagar och jag kan fortfarande fascineras fullständigt av möjlighterna med en stämpel och ett vitt papper. 
 

2011 gjorde jag äntligen slag i saken och öppnade min livs dröm - Sirap i Paris! Och till min stora glädje har företaget växt och jag är nu överlycklig över att en av mina finaste, finaste vänner Clara har klivit in och blivit delägare och vi har även ombildat oss till ett Aktiebolag och har nu fått den fantastiska möjligheten att öppna fysisk butik i Täby. 

 

Jag heter Clara och jag har så länge jag kan minnas blivit lycklig av papper! Som barn samlade jag på servetter, vykort, bokmärken och brevpapper. Lyckan var stor när någon av mina brevvänner från Japan skickade en gåva med ett litet block eller en origamifigur vikt av papper som inte alls fanns att få tag på här hemma. När min dotter föddes år 2000 började jag fundera kring hur jag skulle hantera mängden foton som togs. Jag hittade ett av de första svenska scrapbookföretagen som sålde via nätet och gjorde en beställning. Tiden räckte inte riktigt till och min nyfunna hobby fick vila ett tag.År 2005 träffade jag Malin för första gången och vi märkte snabbt hur många gemensamma intressen vi har. När jag såg hennes sortiment för första gången så var det som att komma in i en godisbutik och lyckan över ett papper infann sig igen! 

 

Hos Sirap i Paris hoppas vi att du ska känna att du får en stunds möte med oss trots att det skiljer många mil mellan oss i verkligheten. Vi hoppas du ska känna att allt som finns hos Sirap i Paris kommer ifrån våra hjärtan och är utvalt av oss. Här finns inte hundratals olika band eller cardstock i tusen olika kulörer eller mister i regnbågens alla färger, men däremot produkter som tagit oss timmar att leta ut. Finns det kanske en nyans av blå mist som passsar till de flesta projekt så att ni bara behöver köpa en blå mist istället för tre olika blåa? Ja, perfekt! Finns det kanske cardstock i några utvalda färger som passar de flesta nyanser? Ja, perfekt! Istället för att ni ska sitta timme efter timme, sida efter sida och leta igenom tio tusentals produkter har vi gjort det jobbet åt er, och ni kan ägna mer tid åt det roligaste som finns - scrappa och pyssla!

 

Vi hoppas att ni ska trivas inne på Sirap i Paris; så seså! Gå nu och koka dig en god kopp kaffe och ta dig ut i butiken och ha en riktigt trevlig stund!