leftbanner rightbanner

KREATIVA PYSSELTRÄFFAR HOS OSS!

HÖSTEN 2017

Det är dags för en Plannerträff! 
Vi älskar ju allt som har med planners att göra, och nu vill vi hälsa alla likasinnade välkomna på en mysig kväll hos oss i vår nya lokal, i samma hus men på bottenplanet. Vi har ett fantastiskt fint rum med bara planners och tillbehör, och i vårt stora rum kan vi få plats 10 personer som kan sitta och dricka kaffe, planera och fixa med sin planners. Kom om du redan har en planner, eller kom och köp din första, lär dig och bli inspirerad av andra!
 
VAR: Hos oss! (Mallslingan 13 i Täby)
DATUM: Torsdag 26/10-17 kl.18.30-21.30 
KOSTNAD: 50 kronor (vi bjuder på fika). Swishas till oss efter du fått bekräftelse på en plats.
ANMÄLAN: till info@sirapiparis.se - senast 11/10 
(Vi behöver vara tio deltagare för att träffen ska bli av)

 

VÅREN 2017

Söndagen den 19 februari är det dags att packa pysselväskan och innetofflorna, för då har vi årets första scrapträff.
Så superroligt det ska bli att träffas igen, anmäl dig genast idag! Kostar 100 kronor/person (inkl fika) som betalas på plats och tiden är 10-17.

 

HÖSTEN 2016

På våra SCRAPTRÄFFAR tar du själv med det du vill pyssla med men vår butik är öppen för den som önskar handla.

Träffen kostar 100 kr (inklusive fika) och betalas på plats:

Söndag 11/9    kl 10-17

Söndag 9/10    kl 10-17

Lördag 12/11    kl  9-16 Inställd, butiken är stängd
 

Nytt för i höst är våra kvällar med BUTIKSPYSSEL, då är du välkommen att slå dig ned, ta en kaffe och pyssla. (Kostar inget, men anmälan krävs):

Torsdag 1/9 kl 15-21

Torsdag 10/11 kl 15-21

 

 
Och så har vi något nytt roligt också, vår allra första PLANNERTRÄFF
Kom och piffa och fixa med din planner och inspireras av andra. Är du nyfiken på och kanske sugen på att skaffa en egen planner så visar vi dig gärna! Vi har lamineringsmaskin att låna ut med plastfickor till självkostnadspris, och även hålpunchen till Happy Planner så att du kan göra egna roliga tillbehör. (Kostar inget, men anmälan krävs):
 
Torsdag 6/10 kl 18-22

 

JULPYSSELKVÄLL (OCKSÅ FÖR NYBÖRJARE)

Välkommen på en mysig julpysselkväll med glögg och julkortstillverkning! Den här workshopen passar utmärkt för dig som är nybörjare, du får lära dig grunderna i korttillverkning och vi pysslar sedan fina julkort och tags till paket som du får ta med dig hem och imponera stort på dina vänner!

Torsdag 8 december kl 18.30-21.30. Pris:350 kronor

 

Detta gäller för samtliga kurser/workshops: 

- Anmälan sker till sirapiparis1@gmail.com

- Efter anmälan kommer en bekräftelse på mail. Betalning av fakturan skall ske senast 10 dagar före kurstillfället. Vid avbokning efter betalning sker ingen återbetalning av kursavgift men du kan dock överlåta platsen till någon annan. 

- Om det vid sista betalningsdag finns för få anmälningar kommer du meddelas på mail om kursen blir inställd/flyttas. Du krediteras naturligtvis hela beloppet. 

- Har du allergier så meddela oss detta så även du kan få smarrigt fika! 

Vid ytterligare frågor är det bara att höra av sig till oss på mail, vi finns till för att hjälpa dig

 
Varmt välkommen till oss!
 
 
 

VÅREN 2016

Torsdag den 2 juni har vi öppet sista kvällen i vår butik (innan sommaren) och då ända till klockan 21, så behöver du fylla på pysselförrådet inför stundande semestrar så är det dags. Och det finns chans till fina fynd!
Vi har även en pysselträff samtidigt kl 17-22, vi bjuder på bubbel och har det allmänt trevligt! Ta med en glad vän, smit ifrån en kväll och kom! 
Anmälan till info@sirapiparis.se
 

Söndag den 31 januari kl. 10-17

Söndag den 20 mars kl. 10-17

Träffen kostar 100 kr inkl fika och betalas på plats. Varmt välkommen med din anmälan till sirapiparis1@gmail.com. 

På våra pysselträffar tar du själv med det du vill pyssla med men vår butik är öppen för den som önskar handla.
Anmäl dig gärna till nyhetsbrevet så är du säker på att få uppdaterad information från oss! Du kan anmäla dig här på sidan eller genom att skicka ett mail till sirapiparis1@gmail.com

 

HÖSTEN 2015

Söndag den 6 september kl. 10-17

Söndag den 15 november kl. 12-18 

 

Träffen kostar 100 kr inkl fika och betalas på plats. Varmt välkommen med din anmälan till sirapiparis1@gmail.com. 

På våra pysselträffar tar du själv med det du vill pyssla med men vår butik är öppen för den som önskar handla.
Anmäl dig gärna till nyhetsbrevet så är du säker på att få uppdaterad information från oss! Du kan anmäla dig här på sidan eller genom att skicka ett mail till sirapiparis1@gmail.com

 

LÄR DIG NÅGOT NYTT HOS OSS!

WORKSHOPS MED MAGDA MIZERA

Den talangfulla scrapparen, desigern och bloggaren Magda Mizera kommer till oss ända från Warszawa för att hålla workshops! 

            

Vi har följt och beundrat hennes arbete länge, både som professionell fotograf och på hennes inspirerande blogg. Hennes stil och känsla för det vackra i det enkla är helt enkelt fenomenal. Magdas workshops hålls personliga genom ett lägre deltagarantal (ca 14 platser) och är designade och utformade av henne själv och hålls på engelska.

 

MINIALBUM                              Lördag den 19 sep  kl.  13.30-17.00 (ät lunch innan)  Allt material ingår. Pris 600 kr
PROJECT LIFE & LAYOUT          Söndag den 20 sep  kl. 13.00-16.30 (ät lunch innan) Allt material ingår. Pris 600 kr

Du behöver ha egna foton samt visst basmaterial med dig, lista kommer på mail efter anmälan. Välkommen till oss på en härlig workshopdag!

 

 

FYRA PÅ TRE

 

Går det att skapa fyra (!) helt olika layouter på endast tre timmar? Nää säger du. Jo säger vi. Vi utmanar dig till att tänka i nya banor och att använda dig av små startskott för att komma igång med en layout även när hjärnan till synes verkar ha gått till sömns! Du får jobba med genvägar till layouter och vi styr tiden åt dig med diktatorisk hand och äggklocka - du skapar och går härifrån med fem nya layouter!

Du behöver ha egna foton samt visst basmaterial med dig, lista kommer 
på mail efter anmälan. Välkommen till oss på en härlig workshopskväll!

Vår fina butik är även öppen för den som önskar handla under kursen men även efteråt en stund. Och jodå, vi hinner med fikapaus också!

Datum: torsdag 15 oktober klockan 18.30-21.30 Pris: 350 kr

 

FYRA PÅ TRE – THE RETURN

Okej, så du har gått kursen Fyra på Tre och gillade att med järnhand och äggklocka bli styrd till att skapa fyra (!) layouter på endast tre timmar och dessutom hann du med att dricka kaffe och ha väldigt trevligt också. Nu finns uppföljaren! Nya layouter, ny äggklocka och ny inspiration och du går ifrån oss med fyra nya layouter. Allt material ingår, du behöver ha några basverktyg med dig såsom skärmaskin (finns även att låna men kan vara skönt att ha sin egen), materiallista kommer efter anmälan. Vår fina butik är även öppen för den som önskar handla under kursen men även efteråt en stund. Och jodå, vi hinner med smarrigt fika också!

Datum: torsdag 5 november klockan 18.30-21.30 Pris: 350 kr

 

WORKSHOP MEMORY FILE

 

Har du ännu inte provat på att bevara dina minnen i en Memory File? Oj, oj då har du något roligt att se fram emot! En Memory File är ett roligt och lite annat sätt att samla sina minnen i en slags mapp, en folder alltså. På den här workshopen får du skapa och dekorera en egen Memory File och du får prova på olika sätt att integrera några av alla de roliga tillbehör som finns och som gör din Memory File till något alldeles extra. Workshopen passar dig som har lite vana att scrappa. Kika gärna in på www.heidiswapp.com eller www.mycraftchannel.com för att inspireras av många fina Memory Files. 

I workshopen ingår material till en Memory File samt fina tillbehör. Det finns sedan möjlighet att handla fler tillbehör från butiken för den som önskar. Du behöver ha egna foton samt visst basmaterial med dig, lista kommer på mail efter anmälan. 

Och så bjuds du på kaffe och fika såklart. Välkommen till oss på en härlig workshopdag!

Datum: söndag 15 november klockan 10-14. Pris: 400 kr. 

OBS! Vi har samtidigt en scrapträff denna dag kl. 14-19 och du som går denna workshop är välkommen att sitta kvar och arbeta vidare med din Memory File utan extra kostnad.  

 

ALBUM AV INSTAGRAMBILDER

Låt inte dina fina Instgrambilder vara kvar i telefonen! Framkalla dem istället och kom på kurs hos oss så får du lära dig att skapa ett bedårande minialbum. Har du inte Instagram? Kom ändå, såklart går det att använda dina vanliga foton även om det är tänkt för Instgramformat. Och även du som inte är van scrappare kan gå denna kurs

I kursen ingår ett Instagramalbum (det fina längst till höger) med plastfickor. Vi kommer sedan både använda de färdiga små korten som finns som tillbehör, men även skapa eget roligt material att fylla albumet med. Här finns en inspirationsfilm som visar lite mer om hur ett album kan se ut: https://www.youtube.com/watch?v=Om5gnjDjaLo 

Du behöver ha egna foton (Instagram eller motsvarande) samt visst basmaterial med dig, lista kommer på mail efter anmälan. Och så bjuds du på kaffe och något gott till det. Välkommen till oss på en härlig workshopkväll!

Datum: torsdagen 19 november klockan 18.30-21.30. Pris: 450 kr

 

NYBÖRJARKURS I MISTNING

Den här workshopen är för dig som är nyfiken på och vill lära dig att mista!

Under den här färgsprakande workshopen får du mista så det står härliga till! Vi provar att mista en egen bakgrund till en layout, vi mistar olika roliga detaljer såsom bokstäver, blommor och tags. Du får lära dig och testa olika enkla tekniker för mistning till exempel ombre. (toning). Du behöver ha ett förkläde med dig och lämna finklänningen hemma (denna gång!). Du behöver ha egna foton samt visst basmaterial med dig, lista kommer på mail efter anmälan. Välkommen till oss på en härlig workshopkväll!

Datum: torsdag 22 oktober klockan 18.30-21.00 Pris: 350 kr

 

JULPYSSELKVÄLL (OCKSÅ FÖR NYBÖRJARE)

Välkommen på en mysig julpysselkväll med glögg och julkortstillverkning! Den här workshopen passar utmärkt för dig som är nybörjare, du får lära dig grunderna i korttillverkning och vi pysslar sedan fina julkort och tags till paket som du får ta med dig hem och imponera stort på dina vänner!

Datum: torsdagen 3 december klockan 18.30-21.00 Pris: 350 kr

 

 

UTVECKLA DIN JOURNALING – WEBKURS (NYTT!)

 

Tillhör du dem som alltid tänker att jag sparar min journaling till sist, vilket i ärlighetens namn aldrig blir av? Tycker du det är svårt och jobbigt att få till texterna till dina layoter? Men vad ska jag skriva då? Inte alltid så roligt att skriva "solsken" eller "bada" på semesterlayouterna kanske? Då är verkligen detta kursen för dig! Många användbara tips och idéer utlovas!

 

Kursen är en webkurs vilket innebär att du får kursmaterialet på mail en gång i veckan under fyra veckor. Du kan sedan printa ut hela kursen för framtida bruk och ta fram när inspirationen tryter.

Kursstart i november. Kursen köps som en vara i webshopen. 

Webkurs. Pris: 250 kr 

 

Detta gäller för samtliga kurser/workshops: 

- Anmälan till samtliga kurser sker till sirapiparis1@gmail.com

- Efter anmälan kommer en bekräftelse samt en faktura på mail. Betalning av fakturan skall ske senast 10 dagar före kurstillfället. Vid avbokning efter betalning sker ingen återbetalning av kursavgift men du kan dock överlåta platsen till någon annan. 

- Om det vid sista betalningsdag finns för få anmälningar kommer du meddelas på mail om kursen blir inställd/flyttas. Du krediteras naturligtvis hela beloppet. 

- Har du allergier så meddela oss detta så även du kan få smarrigt fika! 

Vid ytterligare frågor är det bara att höra av sig till oss på mail, vi finns till för att hjälpa dig

 
Varmt välkommen till oss!